Søk i denne bloggen

Sider

torsdag 2. februar 2012

Den grå stua

I disse dager er det resten av stua som er i ferd med å få en "ansiktsløftning". To av veggene blir grå, men de 2 andre får maken tapet som resten av stua.Skal bli godt nå å få alt på plass. For nå er det ikke direkte hjemmekoselig her i heimen. Støvete, rotete, maling, koster, drill, lim, koster osv...... Et annet prosekt er den store veggseksjonen. Denne hadde vi lurt litt på å få ferdig malt (dvs. spraylakkert hos en billakkerer). Men da vi fikk greie på prisen.....fant vi ut at vi fikk heller forsøke selv. Ca. 6000,- kroner skulle han ha for det, og det synes vi kanskje var litt i det drøyeste laget! Vi har derfor satt igang med malingen selv. Selvom det er omfattende og tar tid, er det vel egentlig verdt det.


Kanskje kan vi jeg få oss meg noen nye stuemøbler for det vi sparer,  på å gjøre det selv? (hi, hi) F.eks. et par Ektorp sjeselonger eller noe sånt.......

Ha en fin torsdags-kveld videre.

4 kommentarer:

 1. Blir nok kjempeflott dette - gleder meg til å se;)

  SvarSlett
 2. Det blir nok kjempe fint. Det var jammen i meg litt av en pris. Greit å ta jobben selv da ja ;-) Gleder meg til å se hvordan det blir :-)

  Klem Ellen

  SvarSlett
 3. Kan tenke meg det blir fint:) Ha en fin kveld..

  SvarSlett
 4. Det blir så fint så :) Det må se litt rotete ut før man lander - men det er kjipt!

  Fineste Tordag!
  klem

  SvarSlett