Søk i denne bloggen

Sider

torsdag 9. februar 2012

Ønsker meg......

Virkelig mye lekkert på http://www.target.com/ et amerikansk supermarked som finnes (nesten) overalt i USA. De gangene vi har vært der borte, har vi alltid vært en tur innom en av disse butikkene. Skulle ønske det gikk an å bestille derfra på nettet. Forsøkt å lese meg frem til det. Slik jeg forstår det, ser det ut til at det kun kan bestilles på nettet, dersom man har en amerikansk adresse........ og det har vi jo ikke, dessverre!

Ønsker meg dette:

Kun ca. kr. 2400,-!


Kun ca. kr. 1500,-!

Kun ca. kr. 1350,-!

Kun ca. kr. 1500,-!

Sukk! Kunne man bare fått disse tilsendt!

Ha en fin torsdags-kveld. Nå ser jeg virkelig frem til helg snart. Kjenner jeg er fryktelig sliten nå!4 kommentarer:

 1. Åh, så lekre sjeselonger!! Også billig da! Skulle vært noen sånne muligheter her til lands også :) Hadde nok vært kjempesuksess;-)

  SvarSlett
 2. Hei, flotte møbler! Ta en titt hos http://jetcarrier.com/ som sender varer fra USA til Norge. Spør Target om de sender til de.
  Jeg bruker dette firmaet flere ganger i måneden og det fungerer utmerket. Jeg har da min egen adresse hos de og kan handle på alle amerikanske nettbutikker. Varer som er Jetcarrier i hende på fredager kommer til mitt postkontor tirsdagen etter. Hos de kan man benytte seg av fly- og sjøfrakt. De ordner alt med toll og andre avgifter som du betaler i en faktura direkte til dem. Utrolig enkelt!

  Lykke til!

  SvarSlett
 3. Hei søte!
  Endelig fikk jeg tid til å besøke deg her inne! Uken har bare flydd av sted, uff!

  Target er vidunderlig! Har fått tante som bor i NJ til å sende mange en pakke fra Target... hihi!

  Ikveld er jeg og Nala alene, mannen jobber (er det ikke den ene så er det den andre). Vi har funnet fram pledd og ullsokker etter en laang tur i halvmeter snø.
  Klemklem

  SvarSlett
 4. Åå..så mye fint du viser frem..og så billig da.. Jeg vil ha Target i Norge jeg...hihi..
  God helg til deg og dine<3
  Klem

  SvarSlett