Søk i denne bloggen

Sider

tirsdag 31. januar 2012

Ferien 2012
Surfer mye på nettet om kveldene nå..... Det er nemlig sommerferien 2012 som skal planlegges. I utgangspunktet var det USA som stod øverst på ønskelisten, men fy så kostbart med 3 uker i sommer. (det er vel egentlig flybillettene som koster...) Så nå lukter vi i tillegg litt på Thailand. Har aldri vært DER før, men en gang må jo bli den første.... Vi var i Florida med barna sommeren 2008, så der vet vi jo hvordan det er. Vi storkoste oss da i nesten 3 uker. Med hus i Orlando og Manasota med eget svømmebasseng, samt noen dager på Key West. Helt herlig! (sukk). Planen i år var å ta noen dager i New York og deretter til Orlando i resten av ferien. Men dersom ikke prisene på flybilettene blir noe rimeligere, må vi nok dessverre tenke litt annerledes. Derfor kan man kanskje prøve noe helt nytt, nemlig Thailand. Noen som har erfaring/tips ifht. Thailand? Tips tas imot med stor takk.

Forresten veldig koselig med kommentarene på forrige innlegg. Tusen takk til dere.

Snart er det Frusterte Fruer som står på tapetet.

Ha en fin tirsdags-kveld.

3 kommentarer:

 1. Hei:)
  Ååå.. jeg ville reist til Thailand, var der 4 uker i fjord, og man får mye for pengene, nydelig strender, super koselig mennesker ...og lengter tilbake...Men sant og si så har jeg aldri vært i USA,så har lyst til å reise dit også..For der kan jeg tenke meg det er fint...
  Gleder meg tilå høre hva dere velger...
  Gleder meg også masse til bloggtreffet, håper jeg får hilst ordentlig på deg og kravlet litt:)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Hei vi har vært i Thailand 4 ganger, kan anbefale krabi provinsen- På Railey beach,- ligger du midt i smørøyet. Fantastiske strender, barnevennlig og nydelig natur!!! Vi har både reist via chatrer alt i ett,- og også hoppet på billig flyreise hvis du kan reise litt på sparket. Det er ingen problem å booke hotell på nettet, eller å booke når dere kommer ned. (ialf. utenom høysesong) Det er et paradis,- men veldig varmt fra april og utover.. Men tåler du varme så er d ikke noe problem. Vi har alltid reist i jul og påske, da var d også ganske varmt. Vi skal til Usa i sommer-orlando- har ikke vært der før og kunne gjerne fått noen gode tips;-) Klem fra Meg.

  SvarSlett
 3. Hver sin sjarm da :) Jeg ville gått for Thailand, men det er fordi jeg er så glad i østen!

  Fabelaktig onsdag!
  Her er det pledd og kos i sofaen :)
  Maiaklem

  SvarSlett