Søk i denne bloggen

Sider

søndag 9. oktober 2011

Herlig bloggtreffGårdsdagens bloggmøte gikk over all forventning. Det kan ikke legges skjul på at jeg var både spent, nervøs, og gruet meg litt til å møte opp helt alene. Ganske skremmende egentlig. Men frykten forsvant ganske så fort og kvelden ble veldig hyggelig. Maia (http://maiaslilleverden.blogspot.com/) Anne Grete (http://potrinaspotlerier.blogspot.com/)  hadde gjort en fantastisk jobb for alle oss bloggjentene som var på Eva Solo sitt show-rom igår kveld. Tusen, tusen takk til dere.

Alle hadde sørget for å ta med oss hver vår matrett, og med 40 bloggjenter ble det veldig mye god mat å smake på. Trekning av flotte premier var det også. Gratulerer så mye til alle de heldige vinnerne!
På forhånd fikk vi den unike muligheten til å handle Eva Solo varer til en rimeligere penge, og det benyttet jeg meg heldigvis av, for Eva Solo har så utrolig mye fint!


Jeg storkoste meg og håper jeg får mulighet til å være med på neste bloggtreff også.Jeg har nå tittet gjennom den fantastiske Goodie-bagen som Maia så fint hadde laget istand til oss. Her var det virkelig mye fint! Glasskrukke og karaffel fra Eva Solo, duftlys som luktet helt fantastisk fra Yankee Candles, Blistex lepomade, Simple make-up servietter, herlige hårprodukter fra Keune (som jeg virkelig gleder meg til å prøve). Godis og sjokolade. Diverse magasiner som jeg skal kose meg med i tiden fremover. (bl.a. Studio, Bolig Pluss, Lev Landlig).


Idag har vi vært på kino med minstejenta i huset og sett på den koselige filmen "Knerten i knipe". Og etter litt rydding og vasking i huset, er det nå sofa og litt tv-titting som gjelder, før puta kaller.

Ha en fin søndagskveld videre.

9 kommentarer:

 1. Hei søte deg!
  Så bra du kosa deg! Dette var jo det som var meningen :)

  Sender deg en varm klem i høstmørket!
  klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg, kjempe koselig å treffe deg ,)
  Javisst var det en fantastisk kveld i går!!
  Ønsker deg en strålende flott ny uke ;)
  Høstklemmen fra meg,
  Anki

  SvarSlett
 3. Hei og takk for sist. Var så hyggelig å sitte ved siden av deg i går atte :D. Håper vi treffes igjen på nye bloggtreff i fremtiden.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Hei.
  Var ett kjempe koselig bloggtreff:) Og ssååå mye fint det var i goodiebagen :)
  Ser dere var på Knerten i går, det var vi også,en søt film:)
  Ha en fin start på den nye uka.
  Klem

  SvarSlett
 5. Takk for super kveld!!! Goodiebagen var jo bare helt.... SUPERB! Håper vi ses igjen snart, kvelden gikk jo så fort, og jeg fikk jo ikke snakket med så mange!

  Ha en super uke!

  SvarSlett
 6. Ja, en fin kveld var det:) Koselig med slike bloggtreff. Jente som står bak har gjort en super jobb:)

  Ønsker deg en fin ny uke!

  SvarSlett
 7. Hei, Ann-Christin! Tusen takk for sist! Det var veldig hyggelig å møte deg og tatt en prat. :)

  Håper vi kan sees igjen, enten på bloggtreff eller når jeg er en tur i Fredrikstad. :) Det blir nok en tur på julemarkedet i Gamlebyen på meg i år.

  Ønsker deg en fin ny uke!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 8. Kjempekoselig å treffe deg på lørdag! Så du hadde fått med bilde med det runde vinduet og den fine pynten:) klem Julie

  SvarSlett
 9. Hei, jeg var ikke på treffet, men du har en flott blogg og jeg er helt fasinert av snøen som daler ned over de fine bildene dine, veldig bra:)

  Hilsen fra
  Kjersti

  SvarSlett