Søk i denne bloggen

Sider

tirsdag 28. juni 2011

Hundeeier..........

Ja, tenk nå har vi kommet oss ut av tenkeboksen og anskaffet oss en vakker liten hund. Hans navn er Bajas og det passer egentlig helt utmerket, for han er nok en liten "rakker" innimellom. Men utrolig snill og søt. Vi koser oss alle sammen med det nye familiemedlemmet. Han er veldig kosete og leken.
Han er straks 1 år gammel. Den forrige eieren måtte med tungt hjerte "gi" ham fra seg, da hun skulle gå på skole i Oslo og synes derfor ikke det var riktig å ha en hund på en liten hybel i storbyen.Min kjære, og minstejenta var over i Porsgrunn og hentet ham på onsdag. Den første natten var nok litt uvant for ham, for da pep han opptil flere ganger iløpet av natta. Men dag nr. 2 gikk det mye bedre, og etterpå har det gått kjempefint.
Han ligger inne i buret sitt om natta, og på morningen står han og titter på oss når vi kommer ned trappa. Der venter han tålmodig til vi er ferdige på badet, så slippes han løs og sniffer seg rundt i huset.

Deretter bærer det ut på en aldri så liten luftetur, og det er noe han virkelig trives godt med. Så er det nå heldigvis sommerferie for barna og dermed er det noen rundt ham hele dagen, og det gjør at overgangen til nytt hjem går litt lettere.

Alle i familien gleder seg stort over det nye familiemedlemmet og når vi spør Bajas om "skal vi gå tur?" hopper han rundt og er kjempeglad! Foreløpig er det stor stas for alle, men som alle påpeker er nok dette bare i begynnelsen.... etterhvert blir det hu mor som må ta hovedansvaret regner jeg med. Men det er helt greit det. I mellomtiden får vi bare nyte at alle er like "ivrige".

Ha en fin tirsdag videre.

1 kommentar:

  1. Så koselig med et nytt familiemedlem da. Mye glede i å ha en slik god følgesvenn. :)

    Ha en nydelig tirsdag!

    SvarSlett