Søk i denne bloggen

Sider

fredag 4. mars 2011

En skikkelig dårlig fredag!


Idag ble jeg oppringt på jobben fra læreren til minstejenta. Hun fortalte meg at jeg måtte komme å hente minstejenta på skolen, siden hun hadde vært uheldig med øret sitt, og hun trodde det muligens måtte syes!

Da var det å få kastet seg i bilen å kjøre så fort som mulig å få hentet henne og ta hun med til legen. Der ble det konstatert at her trengtes det å syes, men det var såpass innviklet at legen sendte oss videre til sykehuset.
Da var det å sette seg i bilen å kjøre til sykehuset. Og etter endel venting (som hører med), ble det bestemt at siden hun var såpass liten og smertene var såpass intense at her var det best å utføre inngrepet under narkose. Det var jo litt sjokk for hu mor å få den beskjeden at minstejenta må inn på operasjonbordet og få narkose. (man hører jo så mange skrekkhistorier når det gjelder narkose). Men heldigvis ser det ut til å ha gått bra. Vi er nå hjemme igjen og hun har nå fått smertestillende og ligger nå i senga mi, og der blir hun i natt.

Er det mulig å være så uheldig tenker jeg! Hun hadde løpt litt rundt sammen noen klassevenninner og plutselig klarte hun å skli, og i fallet klarte hun på en utrolig uheldig måte å tre øret inn på hjørnet av pulten sin, og dermed gikk det hull i den indre delen av "ytterøret", som revnet videre nesten helt ut til øverste delen av øret! Forferdelig smertefullt og ikke noe pent syn. Så nå håper jeg kirurgen har gjort jobben sin og at det gror seg pent igjen, og at alt går bra videre. Tvi, tvi.

Litt av en start på helgen, men ønsker dere en fortsatt god helg.

2 kommentarer:

  1. Stakkars lita.. Det gjorde sikkert forferdelig vondt. Håper alt står fint til med henne nå og at hun er raskt hjemme igjen.

    Klem til både deg og henne, kjenner følelsen av å måtte hente slik på skolen og videre på sykehuset.. ikke noe særlig nei!

    SvarSlett
  2. Så uheldig! Håper det står bra til med henne nå, og at dere får en fin helg, til tross for en dårlig start.. God bedring :)

    SvarSlett