Søk i denne bloggen

Sider

søndag 17. oktober 2010

Aldri mer Novasol for oss!


På fredag fikk vi svarbrev nr. 2 fra Novasol, på den klagen vi sendte dem etter det forferdelige oppholdet vi hadde i et av deres feriehus i sommer! Og de står på sitt. Vi har fått en kompensasjon på 10% av det totale leiebeløpet som var på 11.379,-. Dette synes vi ikke var særlig tilfredsstillende med tanke på den dårlige opplevelsen vi hadde i dette elendige feriehuset. Med mugglukt som har sittet i klærne våre i lang tid etter vi kom hjem, og etter vi måtte vaske absolutt ALT vi hadde med oss nedover. Vi kunne nesten ikke oppholde oss inne i dette "mugghuset" pga. ubehagelig lukt, fuktighet og møkkete hus! Så en ting er ihvertfall sikkert - Vi hadde planer om å dra sammen med flere familier til neste år og leie et stort hus sammen. Men dette kommer vi absolutt ikke til å gjøre! Og heller ikke i årene fremover. Elendig kundeservice synes vi. Og vi er jo ikke akkurat de første misfornøyde kundene har jeg hørt, og vi blir vel dessverre sikkert ikke heller de siste!
Men vi har ihvertfall spredt budskapet både til våre venner og bekjente, så de ikke går i samme "fella" som oss. Og feriene våre fremover blir ihvertfall ikke til å inneholde feriehus fra Novasol eller Dansommer i Danmark!
Til alle der ute; tenk dere godt om før dere inngår avtale med Novasol. Se an huset, bildene kan juge ifht. virkeligheten! Det "fantastiske" huset vi leide i sommer!
Ha en fin søndagskveld


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar