Søk i denne bloggen

Sider

mandag 19. juli 2010

Skal, skal ikke, skal, skal ikke........Har et vakkert vitrineskap, synes jeg. Men jeg er så i tvil. Skal jeg beholde den brunsvarte fargen som er den opprinnelige, eller skal jeg være vågal og male vitrineskapet hvitt? Hva synes du?
Ha en fin mandags-kveld.

7 kommentarer:

 1. Jeg hadde malt det!!! Tror det blir kjempe lekkert i hvitt.
  Klemmer fra Lena

  SvarSlett
 2. Jeg er litt partisk siden alle møblene hos meg er brunsvarte.. Så jeg synes jo det er fint som det er. Men jeg har jo sett mange her inne som har malt sine skap og det har jo blitt kjempe fint (på bilder vel og merke). Så det er vel bare å hoppe i det å prøve..

  Klem Madelén

  SvarSlett
 3. jeg har nok villet malt det.tror det har blitt kjempe fint:)har sikkert blitt fint med tapet inne i skapet,em ren lekker tapet med litt mønster:)klem:)

  SvarSlett
 4. Helt klart malt det hvitt... om ikke hvitt inni og sort høyglans utenpå..*S*

  Ha en fin kveld..
  klem

  SvarSlett
 5. hei!

  Er usikker... Maler mye hvitt selv nå, men akkuart det skapet der er jo veldig fint i seg selv! Har noen mørke skap jeg også, men de viø jeg ikke male. Fordi jeg synes de er så fine. Passer inn synes jeg!

  lykke til med vanskelig valg!
  klem ellemell

  SvarSlett
 6. God morgen:)
  Vi har et vitrineskap som er veldig likt ditt. Og jeg har tenkt på flere ganger om jeg skal male det. Men skapet var dyrt og treet er jo veldig fint, så jeg har nok kommet frem til at det gjør jeg ikke. Men lyse møbler vil jeg ha (og dansken) så det kommer nok til å bli solgt etter hvert.
  Håper du får en fin dag.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 7. Kjempe flott skap! Det var veldig flott slik det var, og jeg tror absolutt at det vil bli flott om det ble malt hvitt.
  Med en god grunning og flere malestrøk blir det til et nytt skap =)

  Klem, C.

  SvarSlett