Søk i denne bloggen

Sider

søndag 4. juli 2010

En grusom helg!

Denne helgen skulle vi som vanlig reise opp for å fortsette med hyttebyggingen vår.
Det startet bra. Kom som vanlig opp på fredag og fikk installert oss. Ungene ble ikke med denne gangen, for de er på ferie hos "mormor & morfar". (og heldigvis for det)
Øyvind fortsatte med å sette opp sponplater på et av badene. Så skjedde det.....
Jeg stod inne og beiset, Øyvind var ute og skulle dele en sponplate med sirkelsaga. Og av en uforklarlig grunn gikk det så fullstendig galt! Sirkelsaga "løp løpsk" og dette førte til at Øyvind skadet seg stygt på venstrearmen. Jeg hørte bare et forferdelig skrik ute. Slapp alt jeg hadde i hendene og ilet til. Der stod han full av blod og så helt forferdelig ut! I hui og hast bar det avgårde i bilen. Etter avtale med 113 skulle vi bare kjøre på og møte ambulansen. Etter ca. 25 minutter møtte vi ambulansen, de forflyttet han over dit og kjørte avgårde med ham til sykehuset i Skien. Jeg stod igjen helt uvitende om hvor ille eller hvor "bra" det hadde gått. Jeg måtte kjøre tilbake til hytta, rydde opp, pakke sammen og låse. Deretter var det å sette seg i bilen å kjøre til sykehuset. Og denne turen skal jeg hilse og si føltes utrolig lang. Mange tanker som svirret rundt i hodet da gitt!
Han er nå operert og ligger på sykehuset. Jeg valgte å ta inn på hotell, siden jeg ikke orket å reise tilbake til hytta i natt. Så nå sitter jeg her og venter på telefon fra Øyvind, når han orker at jeg skal komme bort til ham. (han er temmelig neddopet og "i tåkeheimen" akkurat nå.
Dette er en helg jeg helst skulle vært foruten.

7 kommentarer:

 1. Uff, så leit da. Godt at han er i gode hender på sykehuset. Jeg kan forestille meg hvor ille det var å måtte ta hånd om alt på hytta før du endelig kunne følge etter. Får håpe skadene ikke er verre enn at han kan glede seg over sommer og sol, og at han blir fort bra.

  SvarSlett
 2. Ånei, huff! Hørtes forferdelig ut...
  Håper det går bra og at han snart er fit for fight igjen og kan nyte sommeren!
  God bedring og klemmer fra Meg!

  SvarSlett
 3. Uff, så grusomt!:-( Håper det går bra med dere alle!

  ♥ Siljemor

  SvarSlett
 4. Oj..! For en fryktelig opplevelse!

  Han er nok i gode hender, ja. Sender gode tanker og håper det går bra både med han og med deg.

  Stor klem

  SvarSlett
 5. Å så fælt, håper det går bra med mannen din og deg.
  Marianne

  SvarSlett
 6. For en ekkel opplevelse det må ha vært!
  Håper armen blir fort bra igjen,
  og ønsker dere en flott sommer tross alt!!!

  Stor klem Karianne

  SvarSlett
 7. Håper det går bra.

  Hilsen Fama

  SvarSlett