Søk i denne bloggen

Sider

torsdag 13. januar 2011

Styr unna Finnalle/Avanti Media!


Vi har dessverre latt oss lure av Finnalle/Avanti Media og vil med dette advare alle mot å ikke gå i samme fellen! Vi ble kontaktet for et halvt år siden av en veeldig hyggelig selger som gjerne ville "hjelpe" oss å bli mer synlige på nettet. Vi takket da ja til en prøveperiode på et halvt år. Avtalen var så at vi skulle bli kontaktet igjen etter det halve året for en revurdering av avtalen. Så rett før jul dumpet det plutselig ned en regning i postkassa for et abonnement på en ny periode på ett år! Ikke hadde vi hørt noe mer fra selgeren, som han lovet ved avtaleinngåelse, men istedet dukket det altså opp en regning på en ny 1-års periode. Dette bestrider vi naturligvis, da dette ikke var hva vi hadde avtalt. Men de står på sitt og mener ved fullt alvor at dette må vi betale. Forbaskede svindlere! Vi har googlet på dette selskapet, og det må jeg si, her var det ikke mye positivt å spore. Mange som har blitt svindlet på akkurat samme måte. Det er også opprettet en egen blogg: http://finnalle.blogspot.com/2010/01/alle-som-har-blitt-svindlet-av-finnalle.html Det foreligger til og med en fellende dom på dem, http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=10013048  men likevel fortsetter de å være like arrogante og overhodet ikke interessert til å innrømme at sin selger ikke har gjort jobben sin! Han lovet at de skulle ta kontakt med oss, men det gjorde han absolutt ikke! Jeg håper med dette at dere der ute styrer unna dette svikfulle og useriøse firmaet. At de kan holde på sånn i 2011 her i Norge er virkelig skremmende!

3 kommentarer:

 1. Hei, jeg vet ikke om dere har sett denne. Jeg sliter også med finnalle, men gir meg ikke før alle krav blir trukket. Rettsdokumenter fra en liknende sak med finnalle i linken under.

  http://www.nsr-org.no/%5C/docs/dom_norpart_avanti_media.pdf

  SvarSlett
 2. Jeg er i samme situasjon; takk for at dere informerer om dette. det er til stor hjelp. Legger med en link til gode råd på varslingslisten.no: http://varslingslisten.no/loes_prob.htm

  SvarSlett
 3. Dessverre samme her, saken går til retten ser det ut som.

  SvarSlett