Søk i denne bloggen

Sider

onsdag 26. januar 2011

Slektsforskning


Noe så utrolig spennende som slektsforskning! Har et slektstre fra min mors side som går helt tilbake til år 1550! Dette er noe som slektningene til min mamma fått. Men fra min fars side finnes det ikke noe slektstre. Derfor har jeg så smått begynt selv. Men det er ganske så komplisert. Har kommet  bakover til mine tipp-tippoldreforeldre. Men der stopper det! Jeg kan jo ikke gi opp nå, og må derfor fortsette å tråle alle de scannede kirkebøkene og andre dokumenter som ligger på nettet. Kanskje er jeg heldig og oppdager enda flere slektninger. Spennende er det uansett.

Ønsker dere en riktig god onsdag der ute.

5 kommentarer:

 1. Så spennende!! Lykke til med det videre arbeidet :-)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Oi, så spennende! Har så lyst å begynne selv, blir også ganske inspirert av serien NRK1 sender på søndagene. Men, hvor begynner man liksom? Lykke til videre.

  SvarSlett
 3. Vet ikke hvor du kommer fra men har du sjekket med kommunen om det finnes noen bygdebøker du kan finne informasjon i? De fleste kommuner i alle fall oppover i dalførene, Telemark osv har veldig gode bøker. Min samboer driver med slektsgransking (sitter flere timer hver dag) - da spesielt fra Valdres - og utvandring til Amerika.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for gode tips. Det skal jeg sjekke nærmere gitt...;-))

  SvarSlett
 5. Så spennenest dette her er da. Har hatt lyst til å begynne selv, men vet ikke helt hvordan en skal begynne.

  http://minblog68.wordpress.com/

  SvarSlett