Søk i denne bloggen

Sider

fredag 27. april 2012

Litt oppgitt på en fredag....


Dagen startet med med dette: Jeg fikk nytt visakort fra DNB igår, da jeg skulle legge det i lommeboken på morningen oppdaget jeg at de hadde klart det kunstykket å sende meg kort med feil underskrift..... Jeg hadde et annet etternavn for 18 år siden, og dette hadde de da klart å trykke på det nye kortet mitt. Jeg ringte kundeservice med engang og tenkte at dette var jo noe de bare måtte få ryddet opp i. (for jeg har jo fått tilsendt kort med jevne mellomrom med korrekt underskrift). Men neida, så enkelt var det ikke gitt! De hadde klart det kunststykket å slette "basiskortet" med den korrekte underskriften og lagret det gamle "basiskortet" som jeg da hadde for over 18 år siden! Og eneste måten å få ryddet opp i dette på, var at jeg måtte ta turen til nærmeste bank og ordne meg et nytt "basiskort"..... Festlig. Jeg måtte altså bruke tiden min på å "rydde" opp i noe banken har "kludret" til.... Så etter jobb idag, var det å ta turen innom banken for å ordne dette. Så nå er det bare å vente i spenning til det nye kortet kommer i posten.

Deretter fikk vi greie på kjøleskapet på hytta som var kaputt da vi kom opp på hytta forrige helg, hvor både kjøleskapet og all maten (en hel søppelsekk) måtte kastes, ikke fåes igjen på forsikringen likevel! Fordi vi ikke leverte det kaputte kjøleskapet inn for rapportering der hvor vi kjøpte nytt. Vi var så "dumme" at vi kjøpte oss en nytt kjøleskap og returnerte det gamle hos den forhandleren vi kjøpte det nye skapet av uten å få noe rapport på dette. Vi får derfor ikke noe igjen på forsikringen!!

Eldstejenta og kjæresten er på utkikk etter leilighet og har vært på endel visninger. Igår var vi og så på en leilighet som har ligget ute en stund, og vært laber interesse for. De øynet derfor et håp om mulighet for å kunne få kjøpt denne leiligheten, men selvfølgelig akkurat da de hadde tenkt til å legge inn bud, var det plutselig et annet par som nettopp da hadde vært og sett på den samme leiligheten og sagt seg interessert i å være med på budrunden. Så da må vi bare vente og se hvordan dette går......Tvi, tvi for jenta mi!

Et hjertesukk fra meg! Da er det sofaen og fredagskvelden som gjelder.

Prøve å kose meg resten av kvelden....det må også dere gjøre.

2 kommentarer:

 1. Så kjedelig med sånt bank rot
  Lykke til i budrunden til datteren din
  Ha en kjempe fin helg
  klem

  SvarSlett
 2. Uff, er det ikke det ene så er det det andre.. Kjedelig med både bankrot, og kjøleskapet:(
  Lykke til med budrunden, til datteren din.God helg.
  Klem

  SvarSlett