Søk i denne bloggen

Powered By Blogger

Sider

mandag 30. april 2012

En spennende dag og deilig helg

Denne helgen gikk med på å feire min storesøster. Hun fyllte 50 år på fredag, og lørdag var det stort selskap hvor jubilanten bønnhørlig ble feiret stort. Flott selskap med mange hyggelige mennesker!
I dag var hverdagen tilbake igjen. Min kjære eldstedatter og kjæresten er overlykkelige! De fikk tilslag på leiligheten, hurraaa!!!! Så blir det nok en Ikea-tur om ikke så altfor lenge. Hun ville gjerne ha meg med, så jeg gleder meg allerede. I morgen er det igjen en fridag og den skal nytes fullt ut.....
Ha en fin mandag videre.

fredag 27. april 2012

Litt oppgitt på en fredag....


Dagen startet med med dette: Jeg fikk nytt visakort fra DNB igår, da jeg skulle legge det i lommeboken på morningen oppdaget jeg at de hadde klart det kunstykket å sende meg kort med feil underskrift..... Jeg hadde et annet etternavn for 18 år siden, og dette hadde de da klart å trykke på det nye kortet mitt. Jeg ringte kundeservice med engang og tenkte at dette var jo noe de bare måtte få ryddet opp i. (for jeg har jo fått tilsendt kort med jevne mellomrom med korrekt underskrift). Men neida, så enkelt var det ikke gitt! De hadde klart det kunststykket å slette "basiskortet" med den korrekte underskriften og lagret det gamle "basiskortet" som jeg da hadde for over 18 år siden! Og eneste måten å få ryddet opp i dette på, var at jeg måtte ta turen til nærmeste bank og ordne meg et nytt "basiskort"..... Festlig. Jeg måtte altså bruke tiden min på å "rydde" opp i noe banken har "kludret" til.... Så etter jobb idag, var det å ta turen innom banken for å ordne dette. Så nå er det bare å vente i spenning til det nye kortet kommer i posten.

Deretter fikk vi greie på kjøleskapet på hytta som var kaputt da vi kom opp på hytta forrige helg, hvor både kjøleskapet og all maten (en hel søppelsekk) måtte kastes, ikke fåes igjen på forsikringen likevel! Fordi vi ikke leverte det kaputte kjøleskapet inn for rapportering der hvor vi kjøpte nytt. Vi var så "dumme" at vi kjøpte oss en nytt kjøleskap og returnerte det gamle hos den forhandleren vi kjøpte det nye skapet av uten å få noe rapport på dette. Vi får derfor ikke noe igjen på forsikringen!!

Eldstejenta og kjæresten er på utkikk etter leilighet og har vært på endel visninger. Igår var vi og så på en leilighet som har ligget ute en stund, og vært laber interesse for. De øynet derfor et håp om mulighet for å kunne få kjøpt denne leiligheten, men selvfølgelig akkurat da de hadde tenkt til å legge inn bud, var det plutselig et annet par som nettopp da hadde vært og sett på den samme leiligheten og sagt seg interessert i å være med på budrunden. Så da må vi bare vente og se hvordan dette går......Tvi, tvi for jenta mi!

Et hjertesukk fra meg! Da er det sofaen og fredagskvelden som gjelder.

Prøve å kose meg resten av kvelden....det må også dere gjøre.

torsdag 26. april 2012

Hvor blir det av våren?


(sengeteppe og puter fra Jysk)......

Huttetu så høstlig og kaldt det er idag. Våren kom, men ble brått borte igjen. Håper den kommer snart igjen... imellomtiden får vi gjøre det vårlig innendørs istedet. Så litt forandring hos minstejenta gjør susen.
Ha en fin torsdags-kveld videre.

tirsdag 17. april 2012

Noe nytt til heimen




Fristelsen ble litt for stor igår da jeg var innom Gullsmed Fog på Gressvik igår. Her har de så utrolig mye lekkert både smykker og pynt til hjemmet. Jeg kjøpte med meg en søt telysholder i frisk rosafarge en nydelig hjerteramme med plass til Bajas fra Black Design, lekker lysestake og kubbelys fra Lene Bjerre. Alltid gøy med noe nytt. (Smil).


Ha en fin tirsdag videre.

søndag 15. april 2012

En typisk innedag


Våknet idag til regnevær, og tenkte...hmmm typisk innedag idag. Etter en lang luftetur med Bajas i øs pøs regnevær, var det huslige sysler som stod for tur. Min kjære tok "bøtteballetten" mens jeg ordnet klærne, senere idag skal vi på deilig middag hos svigers.
Igår var vi på Freestyle mesterskap med minstejenta, morro å se hvor flink og modig hun har blitt på så kort tid. Fin pokal fikk hun også, så stolt så.
Etter mesterskapet stakk vi en tur innom hagemessen på Lillestrøm. Stor inspirasjonskilde, litt blomster og stæsj ble med hjem derifra også gitt, (smil).

Ha en fortsatt fin søndag

torsdag 12. april 2012

Familieforøkelse



Igår  ble en ny verdensborger født. Min kjære lillesøster fikk sitt fjerde barn. En velskapt gutt på nesten 4 kg og 51 cm. lang. Gratulererer så mye til henne, og resten av familien med det nye underet. Jeg gleder meg stort til å dra på besøk for å se den lille prinsen.

Ha en fortsatt fin torsdags-kveld.

onsdag 4. april 2012

Riktig God Påske



Bare en kort tur innom for å ønske dere alle en riktig God Påske.
Håper dere alle får en herlig påske!

Klem fra Ann-Christin