Søk i denne bloggen

Powered By Blogger

Sider

søndag 26. februar 2012

Et lite livstegn.....


Etter uhellet forrige søndag, har jeg nærmest hatt pc-forbud. Pådro meg hjernerystelse i fallet, og derfor ble det totalforbud med pc-bruk, telefon og tv de første 5 dagene....... Ble mye soving for meg kan du si! Deretter begrenset bruk.
Vi reiste en tur på hytta med gode venner og barna for å få litt avveksling. Litt vinterferie. Ikke så behagelig med den lange bilturen, men med nok polstring rundt kroppen og sterkt smertestillende gikk det sånn nogenlunde greit....Er fortsatt sykemeldt og har fortsatt smerter i rygg og nakke, så vi får se hvor lang tid det kommer til å ta.
Ha en fin søndags-kveld videre.

mandag 20. februar 2012

Kjeder meg......


Sliter fortsatt med ryggvondt og kjeder meg skikkelig. Kan ikke annet å gjøre enn å bare sitte her i sofaen og vente på å bli hentet for legetime litt senere idag......
I mellomtiden drømmer jeg meg bort litt ifht. sommerferien. Valget falt på USA nok en gang.
Thailand blir nok litt i varmeste laget i sommer månedene... og det er jo i sommermånedene vi har ferie her i huset.
Å fly fra Landvetter kontra Gardermoen kan man faktisk spare noen kroner på...ca. 9000,- faktisk....hvis man regner seg frem til ca. like lang reisetid...

Huset er også så og si i boks. (må bare dobbeltsjekke ferietidspunktet med jobbene våre).
De siste dagene før hjemreisen tenkte vi å tilbringe på et hotel i Miami. Men her er det hav av valgmuligheter, så hvilket hotell vi velger, er ikke helt klart ennå.....

Kjenner jeg gleder meg allerede!
Ha en fortsatt fin mandag.

søndag 19. februar 2012

Skulle bare gå en liten morgentur med hunden......



Er det mulig?? Skulle bare gå en liten luftetur med Bajas til morgen idag. Gadd ikke å dra med meg mobilen på en søndags-morgen, det var ikke særlig lurt!
Hadde såvidt begynt å gå, hadde vel gått sånn ca. i 5 minutter, da det fatale skjedde.
Det var glatt idag, så jeg var svært forsiktig med hvor jeg skulle gå og holdt meg inntil grøftekanten, men før jeg visste ordet av det skle bena unna og jeg landet rett på ryggen og slo både ryggen og bakhodet hardt i bakken! Pusten gikk helt ut av meg, og jeg klarte nesten ikke å røre meg....men jeg kunne jo ikke bli liggende der, uten mobilen og uten folk i nærheten. Jeg måtte bare på et eller annet vis komme meg på bena og forsøke å gå hjemover..... Jeg så ingenting på veien hjem. Alt flimret foran meg og alt var bare helt hvitt, utrolig ekkel følelse. Å ikke kunne se ordentlig!
Nå bekymrer jeg meg for hvordan morgendagen skal bli, har fortsatt fryktelig vondt og må ha hjelp til alt! Usj....Ikke noe særlig ok å ha så vondt i ryggen! Da er det godt å ha noen sterke smertestillende på lur....

fredag 17. februar 2012

Deilig med fredag...



En hektisk uke er omme, og helgen står for tur. Deilig å kunne puste litt ut og slappe av foran tv'en med "gullrekka". I morgen har mor i huset bursdag, så da blir det litt å ordne med før noen i familien kommer en tur innom.


Ha en deilig fredags-kveld.


torsdag 16. februar 2012

Vellykket forandring


Da er det gjort...........Min kjære var veeeldig usikker på om han skulle våge å begi seg ut på noe "tynn is" når det gjelder å spraylakkere Høvik-taklampen som henger over spisestuebordet. Han har utsatt det en stund nå. Men igår fant han ut at det fikk bære eller briste........
Og jeg er veldig glad for at han våget, for den ble jo bare så fiiin!!!

En sprayboks med felglakk gjorde virkelig susen. Angrer ikke ett sekund.

Nå er det bare en dag til på jobb, så er det helgen som står for døren. Deilig.
Ha en fin torsdags-kveld.

tirsdag 14. februar 2012

Min første Ektorp

Etter møtet i Oslo igår fikk jeg "lurt" med meg min kjære på Ikea.....Dette er stedet de fleste menn hater, så det ble et veldig kjapt besøk. Men uansett resulterte det i min aller første Ektorp..... Er nå stolt eier av en hvit Ektorp Sjeselong! Og jeg har en følelse av at det kanskje kan bli mer Ektorp i den nyoppussede stua, etterhvert.
... og tusen takk for hyggelige kommentarer på forrige innlegg, alltid koselig med litt feedback.

Ha en fin tirsdag videre.


mandag 13. februar 2012

Klar, og endelig ferdig!





Puh, da var endelig stua ferdig oppusset og nå er det bare pyntingen som gjenstår. Veldig fornøyd med resultatet om jeg kan si det selv......(smil).





Ønsker dere alle en riktig fin mandag. Idag er det et nytt, spennende møte for meg i Oslo, ønsk meg gjerne lykke til.....

torsdag 9. februar 2012

Ønsker meg......

Virkelig mye lekkert på http://www.target.com/ et amerikansk supermarked som finnes (nesten) overalt i USA. De gangene vi har vært der borte, har vi alltid vært en tur innom en av disse butikkene. Skulle ønske det gikk an å bestille derfra på nettet. Forsøkt å lese meg frem til det. Slik jeg forstår det, ser det ut til at det kun kan bestilles på nettet, dersom man har en amerikansk adresse........ og det har vi jo ikke, dessverre!

Ønsker meg dette:

Kun ca. kr. 2400,-!


Kun ca. kr. 1500,-!

Kun ca. kr. 1350,-!

Kun ca. kr. 1500,-!

Sukk! Kunne man bare fått disse tilsendt!

Ha en fin torsdags-kveld. Nå ser jeg virkelig frem til helg snart. Kjenner jeg er fryktelig sliten nå!



tirsdag 7. februar 2012

Før og etter........


Da var seksjonen i stua endelig ferdig malt.... og satt på plass i den delen av stua som er ferdig oppusset. Det er så godt å se hvordan det begynner å ta form. Angrer ikke på at vi valgte å spare de ca. 6000 kronene på å gjøre jobben selv. Det ble slett ikke så verst.

Helt greit å få bort den rødbrune mahogny-fargen til fordel for hvitt. "Ruver" liksom ikke like mye nå.
Å kvitte seg med seksjonen var ikke aktuelt, da jeg er så glad i den. Det er utrolig god plass i den. Det er et skikkelig håndlaget dansk håndtverk, som tok ca. 6mnd. å få ferdig levert og som ikke akkurat var billig den gangen jeg kjøpte den. Derfor vil den nok alltid ha en plass i stua vår....

Ha en fortsatt fin tirsdags-kveld.

mandag 6. februar 2012

De fantastiske sponsorene


Den utrolig flotte premien jeg vant på loddet jeg fikk utdelt! (fra Dorothea).

Den fantastiske helgen er over, og ny arbeidsuke er igang. Synes liksom hver og en av sponsorene i de utrolig flotte goodiebagene vi fikk på det fabelaktige bloggtreffet på lørdag, fortjener et eget innlegg!
Igjen, tusen takk til dere alle!
Nydelig blomstervase, te-egg og en nyhet - uknuselig drikkeflaske. Alt dette fra Eva Solo
Flotte trehjerter og vakre telysholdere fra Skeidar
Herlige hårprodukter fra John Frieda & Rene Friis
Flott lebestift fra Maybelline, renseservietter fra Simple og en deilig lepomade fra Carmex
Tøff anma-dekortape fra Andrine & Marens landhandel
En nydelig krok fra Palma
En utrolig vakker fløtemugge fra Wik & Walsøe
Kjempefin teboks fra Kid og poser med Pukka te 
.....enda mer te i løsvekt fra Newby
Flott, fargerikt pannebånd og kortspill fra Vossatassar
Fine kort fra Snøstorm
En skikkelig tøff treningstrøye fra Kari Traa

Kul lyslykt fra Kremmerhuset

Taza sjokolade fra Soon Secret Garden
Boligpluss, Tara og Stella fra Bonnier
Fargekart og inspirasjonshefte fra Fargerike, samt sukkertøy som var så gode at det var bare 2 igjen når bildene ble tatt!

Med ønske om en fin mandags-kveld. Nå er det spenningserien "Broen" på NRK1 som gjelder.