Søk i denne bloggen

Powered By Blogger

Sider

lørdag 16. juli 2011

En deilig frokost på en deilig lørdag


Endelig ferietid! Og hva er vel bedre enn å starte dagen med en deilig frokost på en flott lørdagsmorgen. Livet er herlig! Ha en nydelig lørdag.


onsdag 13. juli 2011

Med jordbær på strå

Sommer er - når små jenteføtter går på tur i skogen og plukker deilige markjordbær, tre de på strå for så å spise de etterpå.
En flott onsdags-kveld ønskes dere.

tirsdag 12. juli 2011

I'm in Love


Endelig, så var det min tur. Jeg har idag kjøpt meg Clogs, hvite fine lakk Calou Clogs. Nå har jeg siklet på slike i lang stund..... nå klarte jeg ikke å vente lenger. Og heldig var jeg også. Fikk den til knallpris av ei venninne som driver en skobutikk, herlig! Så I'm in Love! (og det er ikke bare i min kjære....).

Ha en fantastisk tirsdag.

mandag 11. juli 2011

Minicupcakemaker


Nå skal det bli ande boller her tenker jeg, dvs. andre cupcakes. La inn bud på netthandelen.no og fikk tilslag på en rosa nydelig minicupcakemaker! Så nå gleder jeg meg virkelig til å lage cupcakes. (må bare hente den i Kristiansand først.....).

Ha en fortsatt fin ettermiddag.

Klem fra Ann-Christin

søndag 10. juli 2011

Dagens outfit og bursdagsfeiring

Vært på koselig bursdagsfeiring idag hos svigerinne og niese. Og i anledning har minstejenta her i huset fått nye klær fra Twins. Med 50% avslag går det jo an å få et helt antrekk til en overkommelig pris. Nå er det sofaen og litt tv-titting som gjelder resten av kvelden.
Ha en fin søndags-kveld videre.

lørdag 9. juli 2011

Rene julaften her idag


Idag fikk jeg endelig pakken min fra Nordhjem i DK. Og her var det mye fint, hurra!

Skår i gleden av at den største lyseblå bollen i bollesettet fra House of Doctor var knust ved ankomst! Ikke bare et lite skår, men hele bollen var rett og slett knust! snufs. Men ellers var det andre helt i orden, heldigvis. Så nå må jeg bare omrokkere litt i skapene for å få satt alt det nye, fine på plass. Hurra.
Trodde forresten jeg hadde bestilt blå putetrekk, fra Green Gate (det så nemlig slik ut på bildet) men det viste seg at de var lys-lilla. ja, ja. Skal vel klare å finne en plass til dem likevel......

Ha en strålende lørdag.

fredag 8. juli 2011

På en fredag


Etter en uke på ferie hos mormor og morfar er barna nå tilbake i heimen. Godt å få de hjem igjen. Ettermiddagen har idag blitt brukt til å sette istand soverommene til barna. Etter å ha tapetsert og malt i 14 dager, var det veldig deilig å endelig kunne få rommene ferdige. Og barna var storførnøyde med resultatet, og da er det jo enda hyggeligere.
Men dessverre står det en haug med pappesker i kjelleren med alt som var på rommene før vi startet oppussingen. Og dette må jo sorteres og ryddes opp i, og det er jo ikke så festlig akkurat.... I morgen, i morgen, men ikke idag.......

Ha en deilig fredags-kveld.


onsdag 6. juli 2011

En sommerdrøm

Sitter her og drømmer meg bort i flotte sommerhus.... Vi er så heldige å ha en ny og fin hytte på fjellet, som vi bruker flittig og kan heldigvis brukes året rundt. Men innimellom drømmer jeg om et idyllisk hvitt sommerhus..... Men med de prisene som disse ligger på, blir det nok bare med drømmen. Så får vi heller være takknemlige for den deilige hytta vi allerede har.
Ha en fortsatt fin onsdags-kveld

søndag 3. juli 2011

En deilig søndag


Utrolig deilig søndag idag, men dessverre en stund igjen til ferien! Men når været er så varmt at man kan sitte ute og nyte en bedre frokost, deilige rekesmørbrød. Deretter en lang og deilig spasertur med Bajas.
Har også vært ganske effektive idag. Barna har reist på sommerferie til sin mormor og morfar, vi har derfor satt igang oppussingen av rommet til minstejenta. Skal bli så godt å bli ferdig med dette FØR ferien.......
Hjemmelaget pizza ble også fortært ute på terassen, herlig. Og som en deilig avslutningen på dagen tok vi en kjøretur med Bajas ut til Hvaler og gikk en lang og deilig tur i skjærgården der. Helt fantastisk dag har det vært idag. Men jeg håper bare så inderlig at ikke alt finværet blir "brukt" opp nå, slik at det ikke blir noe igjen til vår ferie....
Ha en fin, fin søndags-kveld.

lørdag 2. juli 2011

Gratulerer til min kjære



Min kjære har fylt år idag og dagen ble feiret med familien, både store og små. I anledning dagen har jeg idag forsøkt meg på Cupcake baking for første gang. De ble veldig gode på smak, men så ikke helt slik ut som på de flotte bildene som ligger ute på nettet..... Ikke så høye og luftige og glasuren ble vel ganske så flytende. Men kanskje det blir bedre neste gang? Øvelse gjør mester sies det, så vi får se hvordan det går.
Ønsker dere en riktig fin lørdags-kveld.

fredag 1. juli 2011

Serviettdispenser til besvær

Da vi var i Danmark i fjor sommer fikk jeg tak i den superdupre-fine hvite serviettdispenseren fra Jamie Oliver. Problemet mitt nå er at den står pent og pyntelig inne i skapet og blir ikke brukt. Jeg vet ikke hvor jeg kan få tak i refillservietter til den! Er det noen der ute som vet det? Tips tar jeg imot med STOR takk!

Thank God it's Friday!


Ah, deilig.......endelig fredag og en dag nærmere sommerferien. Må nok vente noen uker til, men likevel - det nærmer seg! Helgeværet er på plass og alt er bare "velstand", det regner.......:-(! Imorgen har min kjære bursdag og dette hadde jeg tenkt skulle feires utendørs med dekket langbord på verandaen. Men slik været er meldt må det nok dessverre foregå innendørs.
Ha en deilig fredag.