Søk i denne bloggen

Powered By Blogger

Sider

tirsdag 31. mai 2011

Puh, endelig ferdig...





Jippiii endelig ferdig med å male vitrineskapet! Og jeg er såå fornøyd. Og når jeg først var igang og tittet meg rundt i stua, fant jeg ut at det gamle avlastningsbordet sikkert også hadde blitt fint i hvit farge..... og slik ble det. (smil) Nå må det bare stå å herde litt før jeg kan begynne å putte ting inn i skapet og oppå bordet igjen. Gleder meg til det.

Snart er det Frustrerte, deretter puta som kaller. (Ble sparket ut av senga i løpet av natta idag, av minstejenta i huset. Så kl. 04.30 idag orket jeg ikke å ligge i senga lenger........og det begynner å merkes nå.

Ha en fortsatt fin kveld.


PS! Jeg velger å forlenge trekningen av Give-away til den 15. juni-11. Det er så få som har meldt sin interesse til nå. Jeg forlenger den derfor, så får vi se om flere får sjansen til å prøve vinnerlykken.

torsdag 26. mai 2011

Gøy med noe nytt

Hylle fra Ikea, oppbevaringskurver også fra Ikea, lampe fra Åhlens/skjerm fra Home&Cottage, krittavle fra Prikken over I'en.


Var en tur på Ikea her om dagen og endte opp med noe nytt gitt..... på vei hjem ville liksom bilen innom Home & Cottage på Vinterbro. Og jammen ble det noe med hjem derifra også, hi, hi.
Holder i disse dager på med oppussing av vitrineskapet. Men dette må jeg nå finne en annen plass til i huset. Fikk nemlig tak i en fin, fin hylle på Ikea som jeg har plassert på kjøkkenet (der hvor skapet stod). Ble en vakker krok synes jeg.
Ha en fin torsdags-kveld videre.

onsdag 25. mai 2011

Påskeegg i mai


Halv pris på påskeeggene fra Freia! Kunne bare ikke la være...... De er bare himmelsk go'e, love it. Det er jo "lillelørdag" idag så da tillater jeg meg med et egg ikveld, nam, nam. Mens han mellomste i heimen må nøye seg med vann-melon.

En fin onsdags-kveld ønskes dere.

tirsdag 24. mai 2011

Da er jeg igang.......




Å male et vitrineskap er liksom ikke bare å finne frem penselen å male ivei. Neida, masse forarbeid må til, og fytterakker'n det tar tid! Bare det å maskere alle kriker og kroker tok meg mer enn 3 timer! Da det endelig var klart for grunning, oppdaget jeg at jeg ikke har kvistlakk. Og klok av skade, må man ha dette under hvitmalingen. Ellers begynner kvistene å svette. Og det blir stygge gulebrune ringer som kommer tilsyne etter en liten stund. Så før jeg får tak i dette, får jeg dessverre ikke gjort noe mer. Så jeg håper det ikke drøyer så altfor lenge.
Nå er det Frustrerte Fruer som gjelder.

Ha en herlig tirsdags-kveld.

lørdag 21. mai 2011

Forsommer-salg


Alle våre lagerførte produkter selges nå til nedsatt pris. Med unntak av Durance-produktene. Ta en titt da vel. Velkommen inn.

Ha en fin lørdag videre.

fredag 20. mai 2011

Nå vil jeg!!!


Har et vitrineskap på kjøkkenet som er behandlet med en slags mahogny-farge. Denne fargen begynner jeg å bli mildt sagt litt lei! Var en periode da alle møblene ble behandlet med denne fargen! Mye av møblene var i den stygge lutet-furu perioden. Og da den perioden var over, var det mahogny som gjaldt. Men nå må dette endres på kjenner jeg. Det blir vel hvit tenker jeg, traust og kjedelig kanskje? Men ganske så trygt og godt igrunn. Så nå er det bare å brette opp ermene og sette igang. Ha en riktig fin helg. Jeg kommer snart tilbake......

torsdag 19. mai 2011

Klær til besvær?


Minstejenta har "arvet" mye flotte klær fra sin kusine. Det kom brått og uventet. Plutselig stod det 2 store søppelsekker i gangen med masse klær. Jeg har nesten akkurat kjøpt inn endel nytt sommertøy og sortert og gitt bort endel som var blitt for lite. Det var liksom ryddig og god plass i skuffer og skap på rommet hennes. Men brått måtte det ryddes igjen.... Måtte da ofre "stryke-skapet" på gjesterommet gitt. Der ble det ryddet plass til alt det "nye", flotte tøyet. Så nå trenger jeg ikke å handle klær på en stund. Deilig det. Og mye av tøyet var t.o.m. med merkelappene på (smil).

Ha en fin torsdags-kveld videre. Nå nærmer helgen seg....

tirsdag 17. mai 2011

Hipp, hipp, heisann hurra





Så var snart 17.mai over for denne gang. Denne dagen starter som alltid grytidlig på morgenen. Barnetoget her hos oss starter med oppmøte på skolen, allerede klokka 08.15! Så her i huset må vi nesten tidligere opp enn når vi vanligvis skal på jobb. Mye som skal ordnes, med bunad, håret, dresser osv. Så bærer det avgårde for å finne parkering, en god plass for å få sett barnetoget. Overvære toget, "samle" inn barna for så å kjøre innover til sentrum (Fredrikstad), finne parkering, en god plass for å få sett barnetoget også her. Deretter å spasere gjennom byen for å se etter kjentfolk. Noen traff vi på vår vei.... Været holdt seg heldigvis så nogenlunde med unntak av noen få dråper på vei tilbake til bilen. Men stort sett klarte vi oss bra, heldigvis. Storebror i huset var ikke i form i dag stakkars. (han har nok prisgitt sommeren litt for tidlig, og dermed blitt kraftig forkjølet). Så han orket derfor ikke å være i byen lenger. Vi vendte derfor nesa hjemover. Sammen med svigers, eldstejenta m/kjæresten og oss andre ble det pølser og is som stod på menyen. Nå er finstasen byttet ut med "comfort-dressen". Det er utrolig fint med bunaden synes jeg, staselig plagg. Jeg er så heldig å være innehaver av min fine Vestfold-bunad, og er utrolig stolt av det! Men etter en hel dag med bunaden på, er det en utrolig lettelse å få hengt den inn i skapet igjen.....
Har du bunad og i såfall hvilken?

Med ønske om en fortsatt fin 17. mai-kveld.

fredag 13. mai 2011

Helgen er velkommen


Fredagskvelden har endelig nådd heimen, og roen har senket seg. Far i huset er på reise, eldstejenta og gutten i huset ha satt seg til med film-maraton. Minstejenta og jeg har benket oss i sofaen med "Norske talenter" og koser oss med litt fredags-godis. Deilig! Ha en fin, fin helg.

mandag 9. mai 2011

Maurinnvasjon


Jeg blir snart gal av alle sukkermauerne som har innvadert hjemmet vårt! De er overalt! I stua - på spisestuebordet, gulvet, hyller, på baderommet - inne i servantskapet, gulvet, ja til og med nede i toalettskålen! I gangen, trappa, kjøkkenet - overalt! Har forsøkt med pulver som vi strør på gulvene, langs lister, dusjet middel rundt husveggene. Men det ser ut til at sukkermaurene like herlig har bestemt seg for at her vil de være! Har ikke tall på hvor mange jeg har "drept" med tørkepapir, men det er jammen ikke få. Ekle kryp er de. De gjør riktignok ikke noe skade?? Men når de er overalt blir det rett og slett ekkelt! Hva kan vi gjøre? Er det flere som har/ eller har hatt samme problemet? Tips og råd tas imot med stor takknemlighet. Ha en fin mandag videre.

fredag 6. mai 2011

Hurra vi feirer 1 års dag




Ja nå er det litt over 1 år siden vi startet InteriørLykke. I den forbindelse ønsker jeg å markere dette med en liten giwe-away. Hva det blir er foreløpig en hemmelighet......
(det er jo tross alt 1-års bursdag;-))
Ønsker du å være med på dette meld deg på da vel.


1 lodd - kommentar til dette innlegget

2 lodd - kommentar til dette innlegget + linke
til bloggen

3 lodd - om du allerede følger eller legger deg som følger,
kommentar til dette innlegget + linke til bloggen.

Fristen har jeg satt til 1. juni-11. 15. juni-11
Lykke til og ha en fortreffelig helg.

mandag 2. mai 2011

En vellykket dag






Da var konfirmasjonen over for denne gang.

En fornøyd og glad konfirmant som fikk oppleve en flott dag med en fin sermoni og et vellykket selskap og selvfølgelig mange flotte gaver.

Det er en dag vi kan se tilbake til og minnes med en god følelse. Alle de innbudte dukket opp og tok del i denne minnerike dagen. Det satte vi utrolig stor pris på.
Til og med oldemor på snart 93 år var med i selskapet....

Nå kan hu mor puste ut og senke skuldrene etter all forberedelsene og styret rundt det hele. (selv om hun egentlig synes slikt bare er morsomt da)!

Da ønsker jeg alle en riktig fin uke og håper dere får det helt strålende.