Søk i denne bloggen

Powered By Blogger

Sider

søndag 30. januar 2011

En ryddig kjøkkenbenk




Er jammen ikke lett å holde kjøkkenbenken ryddig. Her er det stadig ting og tang som ikke hører hjemme der, havner. Merkelig det der gitt. Uansett hvor mye jeg rydder, går det bare en liten stund, så ligger det noe der igjen! Så denne gangen skyndte jeg meg å ta bilder av en kjempefin treboks jeg fant nede i kjelleren. (som vi har fått fra mine svigerforeldre). Litt såpe og vann, så ble den så fin så. Så får vi ser hvor lenge det holder seg ryddig denne gangen.....
Nå ser jeg frem til programmet "hvem tror du at du er". Kanskje jeg kan hente noen tips ifht. slektsforskningen der.

Ha en fin søndags-kveld videre.

torsdag 27. januar 2011

Fornøyd bursdagsjente på Eventyrfabrikken





Igår feiret minste-jenta barnebursdagen sin på Eventyrfabrikken med 10 av sine venninner. For henne og venninnene var dette en kjempekveld! De storkoste seg. En som kanskje ikke var fullt så fornøyd var far i huset. Han var rimelig forsynt når han kom hjem igår. Men som han selv sa, "det viktigste er jo at jentene har hatt det topp!" Det mannen sin det, tenker jeg.
Godt det er et helt år til neste gang da......

Ha en fin torsdags-kveld.


onsdag 26. januar 2011

Slektsforskning


Noe så utrolig spennende som slektsforskning! Har et slektstre fra min mors side som går helt tilbake til år 1550! Dette er noe som slektningene til min mamma fått. Men fra min fars side finnes det ikke noe slektstre. Derfor har jeg så smått begynt selv. Men det er ganske så komplisert. Har kommet  bakover til mine tipp-tippoldreforeldre. Men der stopper det! Jeg kan jo ikke gi opp nå, og må derfor fortsette å tråle alle de scannede kirkebøkene og andre dokumenter som ligger på nettet. Kanskje er jeg heldig og oppdager enda flere slektninger. Spennende er det uansett.

Ønsker dere en riktig god onsdag der ute.

søndag 23. januar 2011

Gratulerer med dagen Mathilde



Idag har minstejenta bursdag. Hurra for henne. Store "lille" jenta vår fyller 9 år idag, tiden går så altfor fort! Dagen er feiret med familien og masse fint hun fikk. Og på onsdag skal dagen feires med venninnene hennes på Eventyrfabrikken i Sarpsborg, og det gleder hun seg veldig til! Nå er feiringen over og det er igjen stille i huset. Mor i huset har satt seg til i sofaen og gleder seg til å se på "hvem tror du at du er" på NRK1.

Ha en fin søndags-kveld videre.


tirsdag 18. januar 2011

Det var en gang.......


Det var en gang en gammel kurvstol. Denne kurvstolen stod bortgjemt nede i kjelleren og eierne visste liksom ikke helt hvor de vill ha den. Den ble kjøpt i begynnelsen av 90-tallet og stod på stas på rommet til eldstejenta da hun var liten. Men etterhvert som hun ble større og ville fornye rommet sitt, ble den sakte men sikkert stuet mer og mer bort. Tilslutt havnet den altså inne i en mørk bod i kjelleren.
Men så en vakker dag fant husfruen ut at hun hadde lyst til å finne på noe i stuen. Ble så tomt når juletreet forsvant, og de grønne plantene fant veien til avfallsdunken. Stolen ble satt frem, kledd med linstoff og vips ble stolen "ny". Det ble en koselig liten kosekrok og ikke så tomt lenger.

Ha en fin tirsdags-kveld.

mandag 17. januar 2011

Dårlig karma?


På torsdags-kveld hentet vi oss ny bil, hurra! En rød Mitsubishi ASX 4W som er utrolig praktisk å ha på fjellet! Deilig. Alt gikk bra både oppover til hytta og hjem igjen. Men så skjedde det. Min kjære skulle bare slippe oss av utenfor garasjen før han skulle kjøre bort og få vasket bilen etter langturen. Det som da skjedde, ville jeg helst vært foruten! Han stoppet bilen og idet han stoppet så jeg bilen begynte å skli. Den skled mot en annen SUV-bil som hadde "lånt" plass i gården vår. Og katastrofen var et faktum! Jeg så bilen vår bare kom nærmere og nærmere den andre bilen, og uten å kunne gjøre noe som helst, smalt den inn i denne...... Så etter 3 dager med glede, ble plutselig helga liksom ødelagt. Det går sikkert an å reparere, men fy så surt! Men en ting er sikkert, jeg er glad det ikke var meg som kjørte bilen, (for da hadde jeg helt sikkert fått høre det i lang tid fremover).........
Så nå venter en tid med leiebil og reparasjoner for å få bilen fin igjen.

En fortsatt fin mandag ønsker jeg dere.

torsdag 13. januar 2011

Styr unna Finnalle/Avanti Media!


Vi har dessverre latt oss lure av Finnalle/Avanti Media og vil med dette advare alle mot å ikke gå i samme fellen! Vi ble kontaktet for et halvt år siden av en veeldig hyggelig selger som gjerne ville "hjelpe" oss å bli mer synlige på nettet. Vi takket da ja til en prøveperiode på et halvt år. Avtalen var så at vi skulle bli kontaktet igjen etter det halve året for en revurdering av avtalen. Så rett før jul dumpet det plutselig ned en regning i postkassa for et abonnement på en ny periode på ett år! Ikke hadde vi hørt noe mer fra selgeren, som han lovet ved avtaleinngåelse, men istedet dukket det altså opp en regning på en ny 1-års periode. Dette bestrider vi naturligvis, da dette ikke var hva vi hadde avtalt. Men de står på sitt og mener ved fullt alvor at dette må vi betale. Forbaskede svindlere! Vi har googlet på dette selskapet, og det må jeg si, her var det ikke mye positivt å spore. Mange som har blitt svindlet på akkurat samme måte. Det er også opprettet en egen blogg: http://finnalle.blogspot.com/2010/01/alle-som-har-blitt-svindlet-av-finnalle.html Det foreligger til og med en fellende dom på dem, http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=10013048  men likevel fortsetter de å være like arrogante og overhodet ikke interessert til å innrømme at sin selger ikke har gjort jobben sin! Han lovet at de skulle ta kontakt med oss, men det gjorde han absolutt ikke! Jeg håper med dette at dere der ute styrer unna dette svikfulle og useriøse firmaet. At de kan holde på sånn i 2011 her i Norge er virkelig skremmende!

onsdag 12. januar 2011

Hvorfor får jeg ikke lagt til link til hjemmesiden på Facebook


Jeg forsøker forgjeves å legge til vår hjemmeside som vi har på Facebook, men får det ikke til! Er det noen der ute som kan hjelpe meg? Noen som vet hvordan jeg skal gjøre det? Hver gang jeg forsøker, får jeg beskjed om at "gadgeten er ødelagt"....


Hjelp meg, Please.........

Ellers ønsker jeg dere en fin onsdag.

tirsdag 11. januar 2011

Ikke mer jul i huset....



Tenkte, da jeg ryddet og vasket ut julen - at de røde velourgardinene i stua skulle få henge en stund til. Men.... nei, det ble for "julete". Idag har jeg vært hjemme med minstejenta - syk igjen! Så jeg passet på, mens hun hvilte seg, da fikk jeg pusset vinduer og frisket opp med litt mer vårlige gardiner. Deilig når først julen er borte, da er det greit å rydde den helt bort! Ha en fortsatt fin tirsdags-kveld videre.

søndag 9. januar 2011

Skikkelig godt, men fy så mett!


Deilig middag - ytrefilet m/fløtegratinerte poteter og broccoli og bernaisesaus, mmmm så godt, men fy så mett!
Ha en deilig søndag-kveld videre.

lørdag 8. januar 2011

Erklærer herved butikken for åpnet!





Idag har jeg jobbet med å få istand butikken vår. Nå er det ikke bare nettbutikk hos oss lenger, men også en fysisk butikk. Vi kommer til å holde åpent mand.-torsd. fra 17.00-21.00 og ellers etter avtale. Det er bare å ta kontakt med oss dersom du har lyst til å ta en titt. Du er hjertelig velkommen. Kanskje vi sees?

Ha en fin lørdags-kveld videre.


fredag 7. januar 2011

Go' fredag!


Den deiligste dagen i uka, definitivt! Idag har jeg endelig fått litt orden nede i kjellergangen. Her har det vært et sant kaos. I flere måneder nå har hele kjelleren egentlig, blitt brukt som lagringsplass og bortsetting av ting og tang som vi skulle bruke på hytta. Og nå når hytta endelig er ferdig, har vi kjørt opp det meste. Kjellergangen er vår eget lille "museum". Her har jeg samlet noe av de gamle møblene og gjenstander vi har arvet og som betyr mye for oss. Der står det også et stygt furuskap som absolutt hadde trengt en oppussing! Egentlig kunne jeg vel tenkt meg å pusset opp hele kjellergangen, forslag?

Ha en fin fredags-kveld videre.

torsdag 6. januar 2011

Flere varer på vei inn.




I løpet av kort tid ankommer flere fine varer. Velkommen inn til oss på http://www.interiorlykke.no/

Ha en super torsdags-kveld.

onsdag 5. januar 2011

Ut med julen og inn med våren?


Har brukt noen dager nå på å få ryddet julen ut. Litt vemodig er det, men jula kan liksom ikke vare helt til påske heller! De røde gardinene får henge litt til, men resten er nå ryddet bort. Deilig å rydde vekk den nedstøvede julepynten og få frem nyvasket pynt. Nesten litt vårlig faktisk, men det gjelder kun innendørs. Ute snør det som aldri før og er skikkelig vinter! Ikke mye som vitner om våren der i gården nei!

Dere får ha en flott onsdags-kveld til tross for vinterværet!

søndag 2. januar 2011

Farvel til en lang og deilig juleferie


Denne julen har vært deilig og avslappende. Vi har feiret julen på vår nybygget hytte for første gang. Og det var utrolig herlig! Vi var der fra lille julaften frem til 1. nyttårsdag og hadde det helt topp. Kan absolutt anbefales. Ikke noe mas og jag, bare nyte fritiden og de flotte forholdene på fjellet. Litt trist var det igår å pakke vekk julen og reise hjem, men i morgen er det tilbake til hverdagen med nytt år og nye muligheter.

Ha en fin søndags-kveld.