Søk i denne bloggen

Powered By Blogger

Sider

fredag 23. juli 2010

Alenetid med eldstejenta



Idag har jeg forsøkt å gjøre det litt hyggelig for eldstejenta i huset. Det er ikke så ofte bare oss to, har mulighet til det. Hjemmelaget pizza på en fredags kveld smaker alltid like godt.
Ha en fin fredagskveld videre.

torsdag 22. juli 2010

Et lite pust i bakken


Godt å få satt seg litt nedpå nå. Utrolig så mye man får gjort når alle er ute av huset! Da er det ingen som maser og forstyrrer! Nå i ettermiddag har jeg virret rundt i hele huset og fått gjort masse, og mer må til. Men det tror meg må bli imorrå, imorrå, men ikkje idag.
Nå skal jeg lene meg tilbake og nyte den nye utgaven av "Vakre hjem & Interiør", gleder meg.
Ha en riktig fin torsdags-kveld.

mandag 19. juli 2010

Skal, skal ikke, skal, skal ikke........



Har et vakkert vitrineskap, synes jeg. Men jeg er så i tvil. Skal jeg beholde den brunsvarte fargen som er den opprinnelige, eller skal jeg være vågal og male vitrineskapet hvitt? Hva synes du?
Ha en fin mandags-kveld.

lørdag 17. juli 2010

Shopping is fun!


Idag tok vi turen inn til norwegianoutlet på Vestby. Der var det en egen Gant-butikk som hadde utrolig mye fint! Kan absolutt anbefales. Ble litt både til store og små og til huset....
Vi fikk litt følelsen av å være tilbake i USA, der er det mange slike Outlets, bare mye, mye større! Men alt er jo større i USA. Det var iallefall et helt ok avbrekk for min kjære mann, som "kjeder" seg i heimen om dagen.
Skal bli godt med litt ferie snart nå kjenner jeg.... Må bare jobbe en ukes tid til nå så.
Ha en riktig så fin lørdags-kveld.

fredag 16. juli 2010

Nye seilerjakker



Hurra, nå har vi fått oss nye seilerjakker. Min kjære mann har spandert dette på oss! Så nå mangler vi bare båten.........he, he. Med den vinden som er nå om dagen, passer jo en seilbåt helt perfekt! Men vent nå litt.... En mann med en arm i fatle - nei da går det dårlig! Vi må visst vente!

Ha en herlig fredagskveld!

Vinneren er.......


Beklager at jeg ikket fikk trukket vinneren av give-awayen igår. Det ble så sent etter en vellykket kveld på Valen-showet. Den mannen er jo bare hysterisk morsom!! Han gir alt kan du si.......Men tilbake til give-awayen. Den heldige vinneren av give-awayen denne gang ble: Martilie med bloggen: www.martilie.com. Gratulerer så mye og håper du blir fornøyd med gaven. Send meg din adresse, så sender jeg gaven. Ha en fortsatt fin dag og gratulerer Martilie.

torsdag 15. juli 2010

Gleder meg til i kveld......



I ettermiddag går ferden over til Tønsberg. Her skal vi fortære en bedre middag og se på Valen-show. Det gleder jeg meg til! Jeg synes Kristian Valen bare er helt konge! Så dette tror jeg blir bra! Må bare få med meg noen timer på jobb først......
Ha en fin torsdag

onsdag 14. juli 2010

Forandring fryder



Nå var det på tide å få gjort noe med bildeveggen i trappeoppgangen. Den har hengt sånn siden vi flyttet inn for 11 år siden! Hadde sett for meg små lister på veggen, som bilderammene kan stå på. Men vi må få malt taket og evt. veggene først, så foreløpig har jeg hengt de opp. Det ble ryddigere på veggen med engang synes jeg!
Ha en fin onsdags-kveld.

Minner om give awayen



Husk, i morgen er det trekning på vår give away. Skynd deg å meld deg på!
Lykke til.
En fin onsdag til dere alle!

tirsdag 13. juli 2010

Nyheter!





Flere nyheter på vei inn. "løp og kjøp". Dere er velkommen til oss.
Ha en riktig fin tirsdags-kveld.

Glommafestivalen 2010


Festivaler er ikke noe jeg pleier å ta så stor del i, men iår fikk jeg sjansen til å være med Donkeyboy på båttur og dertil VIP-plass på konserten. Så det kunne jeg bare ikke gå glipp av! Once in a lifetime...... Så på onsdag benket 3 av mine kollegaer/venninner oss i en Princess 65 og ventet spent på Donkeyboy. ....og så plutselig der var de! En etter en kom de ombord og håndhilste høflig på oss alle sammen. Kjempekoselige og jordnære gutter. Vi serverte dem reker og hvitvin og hadde en særdeles hyggelig tur. Deretter var det konsert på Blomstertorvet i Fredrikstad, herlig! Ha en flott tirsdag alle der ute.

mandag 12. juli 2010

God og mett etter dagens rett!



Etter en laang dag på jobb, er det godt å sette bena høyt og slappe av i finværet på verandaen. Middagen; ostegratinert wok og desserten; hjemmelaget brownies m/krone-is er spist, så nå er vi gode og mette. Roe litt ned før jeg setter igang å jobbe litt til....
Ha en strålende mandagskveld.

søndag 11. juli 2010

Dårlig sommervær, men fint å rydde i


Idag har jeg tilbrakt søndagen innendørs, og ryddet endel. Deilig!
Minstejenta er med på ferie sammen med tante og onkel. Jeg har da benyttet anledningen til å få ryddet og kastet endel. Når været er dårlig er det helt greit å få gjort litt inne. Nå går turen snart inn på rommet til han mellomste, han rydder, og jeg skal vaske..... Så vi får se hvordan det blir.
Ha en fortsatt fin søndag.

lørdag 10. juli 2010

En uke har gått...



Idag er det nøyaktig en uke siden det fatale skjedde. Tusen takk for de koselige lykkeønskningene! Denne helgen tilbringer vi naturlig nok i heimen. Øyvind har fortsatt mye vondt og går derfor på endel smertestillende. Da er det godt å være hjemme og slappe av. Foreløpig vet vi ikke hvordan det kommer til å gå videre. Men han får god oppfølging på sykehuset. Der har de sagt at dersom alt gror som det skal og dersom alt blir normalt igjen, kan dette ta iallefall 1 år! Vi håper på det beste. Vi kan ikke gjøre annet enn å ta tiden til hjelp og ta en dag av gangen. Idag fikk jeg vasket og ryddet litt i huset og det var deilig. Så nå nyter jeg resten av lørdagskvelden foran tv-skjermen.

Ha en fortsatt fin lørdags-kveld.

søndag 4. juli 2010

En grusom helg!

Denne helgen skulle vi som vanlig reise opp for å fortsette med hyttebyggingen vår.
Det startet bra. Kom som vanlig opp på fredag og fikk installert oss. Ungene ble ikke med denne gangen, for de er på ferie hos "mormor & morfar". (og heldigvis for det)
Øyvind fortsatte med å sette opp sponplater på et av badene. Så skjedde det.....
Jeg stod inne og beiset, Øyvind var ute og skulle dele en sponplate med sirkelsaga. Og av en uforklarlig grunn gikk det så fullstendig galt! Sirkelsaga "løp løpsk" og dette førte til at Øyvind skadet seg stygt på venstrearmen. Jeg hørte bare et forferdelig skrik ute. Slapp alt jeg hadde i hendene og ilet til. Der stod han full av blod og så helt forferdelig ut! I hui og hast bar det avgårde i bilen. Etter avtale med 113 skulle vi bare kjøre på og møte ambulansen. Etter ca. 25 minutter møtte vi ambulansen, de forflyttet han over dit og kjørte avgårde med ham til sykehuset i Skien. Jeg stod igjen helt uvitende om hvor ille eller hvor "bra" det hadde gått. Jeg måtte kjøre tilbake til hytta, rydde opp, pakke sammen og låse. Deretter var det å sette seg i bilen å kjøre til sykehuset. Og denne turen skal jeg hilse og si føltes utrolig lang. Mange tanker som svirret rundt i hodet da gitt!
Han er nå operert og ligger på sykehuset. Jeg valgte å ta inn på hotell, siden jeg ikke orket å reise tilbake til hytta i natt. Så nå sitter jeg her og venter på telefon fra Øyvind, når han orker at jeg skal komme bort til ham. (han er temmelig neddopet og "i tåkeheimen" akkurat nå.
Dette er en helg jeg helst skulle vært foruten.