Søk i denne bloggen

Powered By Blogger

Sider

tirsdag 30. mars 2010

Giveaway - trekning 20. april


Har lyst til å markere at vi straks er klare med vår nettbutikk, (kun noen småjusteringer som gjenstår). Ønsker derfor å ha en aldri så liten Giveaway. En flott korttavle, nydelig telysholder, vintage fyrstikkeske samt en vakker brikke/duk. Trekningen foregår den 20. april.
Det eneste du trenger å gjøre er å gjøre følgende:

1. lodd legg igjen en kommentar.
2. lodd kommentar + link til min blogg.
3. lodd kommentar + link + bli følger av bloggen min.

Ha en fortryllende kveld.

Klem fra Ann-Christin

mandag 29. mars 2010

Enda flere varer....



Også idag fikk vi inn nye varer. Denne gangen var det noen fine gryteunderlag og ABC-bokstaver i sink, tøffe.
Jobber hver kveld nå for å få istand nettsiden til vår butikk. Det føles litt sånn: 2 skritt frem og 3 tilbake! Det tar jammen sin tid. Hadde liksom håpet på at den nå snart var klar til å tas i bruk, men det ser ut til å ta litt lenger tid enn jeg hadde regnet med!

Ha en fin mandags-kveld

Klem fra Ann-Christin

søndag 28. mars 2010

Enda en helg snart omme



Sitter her og puster litt ut etter en hektisk helg. Sommertiden er igang og det blir nok litt tøft å stå opp i morgen tidlig. (må jobbe noen dager før påskeferien).
Fått inn flere produkter til vår butikk. Blant annet en nydelig godteriskål/sukkerskål i "sølv" og noen fine stormlykter. Legger ved noen bilder av disse.
Ønsker en fortreffelig uke.

Klem fra Ann-Christin

torsdag 25. mars 2010

Påsken nærmer seg.....


Tenk, nå er vi snart der igjen. Påsken 2010. Kun noen få dager igjen på jobb, så er det ferie på gang. Alltid deilig med noen fridager til å hente seg litt inn igjen. Koselig å være sammen med både mann og barn, og slappe av.

Med ønske om en riktig god påske!

Klem fra Ann-Christin

onsdag 24. mars 2010

Lykke


Det finnes bare én lykke i livet: å elske og bli elsket.
George Sand


Idag har jeg vært og sett på eldstejenta opptre i russerevyen. Imponert og veldig stolt. Tenk å være så modig. Glad i deg jenta mi!

Klem fra Ann-Christin

tirsdag 23. mars 2010

En grå dag


Idag våknet jeg opp til en grå og trist dag. Tåken ligger tett rundt husveggen, regnet høljer ned. Den eneste trøsten i det er at nå forsvinner snøen, og våren kommer tydligere frem.
Til tross for en grå tirsdag, ønsker jeg dere en fin dag!
Klem fra Ann-Christin

mandag 22. mars 2010

Mandag - ny uke og nye muligheter




Etter en lang dag på jobben, var det bare å fortsette med jobbing med firmaet på ettermiddagen. I dag kom det inn flere fine nyheter som snart blir mulig å få kjøpt hos oss! Så her blir det mye fint.

Klem fra Ann-Christin

fredag 19. mars 2010

Herlig fredagskveld


Så var det fredag igjen..... Uka går jo så fort! Stadig fremskridt i oppussingsprosjektet hos eldste-jenta. Og så fornøyd hun blir. Koselig det.
Ha en fin helg der ute i blogge-verden.
Fredags-Klem fra Ann-Christin

torsdag 18. mars 2010

Kjempefin tallerkenhylle



I dag fikk vi inn en lekker tallerkenhylle. Den ble så fin på kjøkkenet vårt.
Denne blir å finne i vår nettbutikk etterhvert, sammen med andre lekre møbler i samme stil. Ha en fortsatt fin torsdagskveld.
Klem fra Ann-Christin

søndag 14. mars 2010

Nytt konsollbord på plass



Konsollbordet er på plass, og det ble "bærre lekkert" synes jeg! Ha en fin, fin søndagskveld.
Klem fra Ann-Christin

fredag 12. mars 2010

God helg


Noen timer på jobb nå, så er det endelig helg. Fredag er egentlig den beste dagen i hele uka, synes jeg. Ønsker alle dere der ute en riktig god helg.
Fredags-Klem fra Ann-Christin

torsdag 11. mars 2010

Litt oppdatering


Det går stadig fremover med rommet til eldstejenta. Den røde veggen er nå blitt hvit og fin...Igår fikk vi kjøpt inn litt forskjellig på Ikea. Og møblene er nå snart ferdigmalt. Ha en fin torsdags-kveld. Snart er det helg!
Klem fra Ann-Christin

tirsdag 9. mars 2010

Forandring fryder



Rommet til eldstejenta i huset trenger en oppgradering. Da vi pusset opp rommet hennes for noen år siden skulle det liksom være så "kult" Rødt rom med røde og svarte møbler og det samme med interiørdetaljene. Men nå når jenta er i ferd med å bli "voksen" ønsker hun mer romantisk preg over rommet sitt. Så de siste dagene har gått med på å male vegg og noen av møblene hennes. Hun er veldig flink og bidrar selv også. I morgen går turen inn til IKEA for å finne en ny tv-benk ++.

Ha en fortsatt fin kveld.

Tirsdags-klem fra Ann-Christin

mandag 8. mars 2010

Det nærmer seg.....


Nå er det ikke lenge før vår nettbutikk er tilgjengelig.
Legg deg til som følger på denne bloggen, og bli en av våre første 10 kunder som får 30% rabatt på hele ditt første kjøp, i nettbutikken vår. Velkommen til oss.

Klem fra Ann-Christin

søndag 7. mars 2010

Vårlig steming


Idag har det vært skikkelig vårlig stemning, deilig! Vi går virkelig en fin tid i møte nå. Etter en lang og kjølig vinter, var det så deilig med en god og varm helg.
Kjøpte litt vår-løker idag som jeg skal sette litt rundt i huset.
Vårlig klem fra Ann-Christin

onsdag 3. mars 2010

Vår Spisestue







Etter å hatt furu-spisestue! i flere år, (ja nettopp furu!) Var det deilig å få en i eik. Denne er vi veldig fornøyd med. Plass til mange. Setter bare inn ekstra klaffer, så kan vi være mange rundt bordet. Kjempekoselig!

En solskinnsdag

Idag våknet jeg til atter en nydelig dag.
Bortsett fra at minstejenta har kastet opp i løpet av natten over det hele! Og mor må trå til å vaske ned hele rommet hennes, er det en kjempefin dag! Ha en fin solskinns-onsdag.

Klem fra Ann-Christin

tirsdag 2. mars 2010

Bekreftelse fra en av våre leverandører

Hurra, idag fikk vi endelig beskjed om at i løpet av neste uke ankommer flere varer til vår butikk. Så i løpet av neste uke faller forhåpentligvis tingene på plass. Med mannen min som reiser til England og blir borte hele neste uke, har jeg en følelse at det blir nok å ta tak i! Morsomt det.
Tirsdags-klem fra Ann-Christin


mandag 1. mars 2010

Lykken er...

på en slitsom mandag etter jobb å få ryddet stuebordet for alt rot og elendighet, etter helgen!
Nå er nettsiden vår under utarbeidelse, så om en ukes tid er vi lovet at det skal være i funksjon. Gleder meg til det!